Desert negresa de post

de cristina1985 in Prajituri, 3 Apr 2019 | 2647 vizualizari

 

'Retete de post creative".

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana ulei (cana sa fie de 250 ml ,la toate ingredientele)
  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa rece
  • 2 lg otet
  • 1/2 lg-ta bicarbonat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 6 lg cacao
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 3 cani faina
  • un praf sare
  • 1 lg esenta rom
  • 100 g rahat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post:

Se stinge bicarbonatul si praful de copt in otet. Se amesteca toate ingredientele, inclusiv rahatul taiat cubulete si se toarna intr-o tava de 30 x 20 cm, tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei. Se coace 45 minute sau pana este gata (la mine a durat peste 1 ora). Se lasa la racit, apoi se poate servi (a doua zi se taie mai bine).

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe de padure - Reteta simpla pentru un desert pufos cu fructe