Desert pateuri cu branza

de Lau in Prajituri, 3 Dec 2019 | 3120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • 200 g cas
  • 1 lingura gris
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • uns
  • 1 galbenus
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu branza:

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei sau peste noapte in frigider.

Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pana ce se omogenizeaza.

Lasam 10 min la rece.

Intindem putin aluatul si taiem patratele, le ungem cu amestecul de branza si rulam.

Sau pe o margine de aluat adaugam branza cat o fasie, rulam cat sa acopere branza si obtinem un rulou.

Taiem ruloul cu un cutit ascutin bine, repatam pana terminam aluatul, fiecare rulou il portionam in functie de cat de mari dorim pateurile.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]