Amintiri din copilarie.
Se fierbe laptele cu zaharul si cacaua, 3-4 minute.
Se opreste focul si se pune untul, zaharul vanilat si esenta de rom.
Se amesteca pana la topirea untului.
Se maruntesc biscuitii la robot si se pun intr-un castron mai mare.
Nuca se prajeste 5 minute, se marunteste si se pune in castron.
Stafidele se hidrateaza si se pun in castron.
Rahatul se taie bucati mai mici si se pune in castron.
Se toarna amestecul de lapte.
Se omogenizeaza si se amesteca din cand in cand pana se absoarbe tot.
Se mai amesteca din cand in cand, 15-20 minute.
Se introduce in frigider 1 ora.
Se scoate din frigider si se fac "cartofi" care se dau prin nuca de cocos, nuca macinata sau cacao.
Deasupra am pus cate o cireasa confiata.
Se introduce din nou in frigider pentru racirea totala.
Dupa racire se mananca.
Pofta Buna!