Punem intr-un bol untul ( la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si un varf de sare. Mixam pana ce zaharul s-a topit.
Adaugam apoi ouale, mixand bine dupa fiecare.
Separat, amestecam faina cu praful de copt si cacaua.
Adaugam acest amestec in bol,alternand cu laptele rece si amestecam bine.
Tapetam o tava cu hartie pentru copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) si turnam compozitia.
Caisele le spalam, le scoatem samburii si le taiem in patru parti egale.
Asezam caisele la suprafata compozitiei din tava, lasand dupa preferinta mai mult sau mai putin spatiu intre caise.
Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 25-30 minute. ( faceti testul cu scobitoarea)
Cand prajitura este gata, o lasam sa se racoreasca, presaram zahar vanilat (optional) si o portionam dupa plac.
Pofta buna !