Desert prajitura cu mere si branza de vaci

de oanapl in Prajituri, 15 Mar 2017 | 13753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 5 mere
  • 2 linguri zahar brun
  • 20 ml apa
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere si branza de vaci:

Speli merele, le cureti de coaja, le tai in cubulete si le pui la calit intr-un vas cu 2 linguri de zahar brun si apa. Le lasi pana se inmoaie putin.

Amesteci branza cu ouale, zaharul si cu grisul.

Bati ouale cu praful de sare, cu ajutorul unui mixer. Pui zaharul si mai amesteci putin. Adaugi uleiul si omogenizezi. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor, cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza compozitia. 

Torni 3/4 din compozitie in tava unsa cu unt. Pui crema de branza din loc in loc, apoi, pui cubuletele de mere, iar deasupra torni restul compozitiei.

Dai tava la cuptor preincalzit, la 180 de grade C si coci prajitura timp de 40-45 de minute, pana cand e bine rumenita si trece testul scobitorii.

 O lasi la racit pe un gratar, apoi o portionezi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura neagra cu visine si crema de unt cu bezea elvetiana