Desert prajitura cu piersici

de Bucataras Diana in Prajituri, 26 Mar 2018 | 3100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml ule
  • 50 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
  • cardamom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu piersici:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul si cu praful de copt stins in otet. Galbenusurile le mixam cu apa, uleiul, praful de sare, zaharul vanilat, esentele, scortisoara si cardamomul, apoi le adaugam peste albusuri impreuna cu faina si le amestecam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia apoi asezam piersicile feliate. Dam la cuptorul preincins la 200 grade pana trece testul cu scobitoarea. Servim cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]