Pregatim mai intai blatul 1.
Mixam bine untul cu zahar si un praf de sare, apoi adaugam oul, zaharul vanilat si faina. Obtinem un aluat putin mai gros decat cel de chec, pe care il intindem cu lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Intre timp spalam prunele, le scoate samburii si le taiem in sferturi, apoi pregatim blatul 2.
Separam ouale. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem consistenta unei smantani mai groase. Adaugam galbenuurile, mixam, apoi cernem deasupra faina. Amestecam usor cu o lingura pana incotporam faina. Scoatem blatul1 din cuptor, asezam deasupra prunele, apoi intindem blatul 2. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau pana cand blatul de deasupra se rumeneste usor. Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca.Inainte de servire presaram deasupra zahar pudra si o portionam.