Desert strudel cu visine

de cristina1985 in Prajituri, 13 Oct 2019 | 7856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj (400g)
  • 300 g visine congelate
  • 80 g zahar
  • 1 lg amidon
  • pesmet
  • 1 galbenus de ou (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu visine:

Visinele se lasa la temperatura camerei, pana se dezgheata. Apoi le amestecati cu zaharul si le fierbeti 5 minute,pana isi lasa zeama. In acest moment, amestecati amidonul cu putina apa si turnati peste visinele, care fierb.Lasati pe aragaz, timp de 7-10 minute ,amestecand in tot acest timp,pana se ingroasa. Se lasa la racit. 

Aluatul se intinde putin cu sucitorul, apoi se asaza in tava,pe o hartie de copt, si taiati marginile in fasii inguste.Presarati pesmet si puneti visinele cu sos in centru.Presarati din nou pesmet (peste visine),apoi impletiti fasiile ,inchizand bine la capete.Se unge cu galbenus de ou si se introduce in cuptorul preincalzit,timp de 40-50 minute,la foc mic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)