Desert Tiramisu la pahar

de lili in Prajituri, 5 Noi 2019 | 3526 vizualizari

 

Azi am facut un altfel de tiramisu: tiramisu la pahar, la care am folosit crema din frisca cu branza fina Fagaras. A iesit un preparat super delicios. Toata familia a fost incantata de el.

 

INGREDIENTE

  • 185 g branza Fagaras,
  • o fiola esenta vanilie,
  • 200 ml cafea rece,
  • 150 ml frisca indulcita,
  • 12 piscoturi de sampanie,
  • pudra de roscove
  • 2 pahare mari
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu la pahar:

Batem frisca bine si o amestecam cu branza si esenta de vanilie. Piscoturile se rup in bucati mici in functie de paharele pe care le aveti. Bucatile de piscot se trec rapid prin cafeaua rece si se pun pe fundul paharului. Se pune peste ele un strat de crema  de frisca cu branza, apoi iarasi piscoturi insiropate, crema de frisca cu branza si se continua asa pana se termina toate ingredientele. Ultimul  strat adaugat trebuie sa fie de crema. Se pudreaza deasupra  pudra de roscove si se lasa paharele la rece pentru circa 25 minute.

TIPS-URI

1

 daca nu folositi frisca indulcita, puteti adauga zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca