Wow. cite comentarii dezdedimineata! Va spun un secret , eu incep lucrul la ora 6.30 in fiecare dimineata. Siastazi am reusit sa vin mai devreme acasa. Astazi imi dedic ziua pentru traducerea multor recete. Am inteles ca v-a placut tare. Eu mai am trei recete de tort Lapte de pasare, dar le luam incetul cite incetul. Vorbim acum de acest desert. De fapt , la dorinta voastra , il transformati din desert in torta.
Dar in legatura cu aceia, ca este multa treba la el, de la inceput va recomand sa preparati aceiasi receta dar in manera de torta. Ea este mai usor de preparat. Cind veti intelege bine modul de preparare... includeti imaginatia, si cititi bine receta expusa , si sunt increzuta ca v-a reusi la fiecare din voi. Sa stiti bucataraselor, ca ma adresez in primul rind la gospodinele tinere, care vor sa invete sa prepare ceva deosebit. Pentru ca eu sunt increzuta ca voua o sa va reuseasca. Am vazut eu ce dulciri preparati voi. Acum voi expune receta de torta , dar fara fotografie ca nu o am la moment, pentru ca sa intelegeti mai bine, ce trebuie de facut si cit de repede se face torta.