Diplomat cu iaurt si caise

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 12 Iul 2010 | 7467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt de caise
  • 200 ml frisca
  • 20 g gelatina
  • 500 g caise
  • 12 piscoturi
  • sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si caise:

gelatina se pune la inmuiat in apa rece si apoi se dizolva la bain marie sau la mw si se pune peste iaurt si se amesteca energic.

Frisca se bate bine si se adauga cremei de iaurt si se mixeaza bine.

250 g caise se zdrobesc cu blenderul si se adauga cremei.

Fiecare piscot se trece prin sirop si se rupe in bucatele si se aseaza in pahar,apoi se pune 1-2 linguri de crema,fructe(caise,cirese,capsuni,kiwi etc),piscot,crema.fiecare pahar se orneaza cu frisca si fructe si se dau la rece pt 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]