Dobos aperitiv

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2019 | 6753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • jambon
  • 100 g crema de branza
  • 50 g unt
  • marar/patrunjel verde
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos aperitiv:

Intr-un bol amestecam branza cu untul la temperatura camerei, adaugam verdeata tocata si sare dupa gust.

Ungem o felie de cascaval cu un strat subtire de crema de branza-o felie de jambon, presam putin, adaugam un strat subtirel de crema-felie de cascaval-repetam pana ce ajungem la inaltimea dorita (eu am ales 5 cascaval-4-jambon).

Invelim in folie alimentara si dam la rece minim o ora inainte sa taiem cuburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]