Dovlecei cu branza pane

de adela1981 in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 5639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 50 gr faina alba
  • 50 gr branza de oi
  • sare, piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza pane:

Dovlecelul se curata si se taie rondele de 2-3 mm grosime ( se poate taia si mai gros ). Ouale se bat cu apa minerala si un praf de sare. Adaugam faina, apoi branza rasa si patrunjelul tocat. Dovlecei se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei. Intr-o tigaie se incinge uleiul. Dovlecei se trec prin compozitia de oua, si se prajesc in uleiul incins, pana ce devin aurii. Se scot pe un servet de hartie , pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Se servesc calzi sau reci, alaturi de o salata de sezon.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]