Dovlecei la cuptor

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2010 | 8049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei micuti
  • ulei de masline
  • fulgi de porumb
  • parmezan
  • piper
  • boia dulce
  • 1 capatana de usturoi    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Se curata dovleceii pijama si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu fulgii maruntiti. Eu am folosit telemea rasa dar merge mai bine cu cascaval sau parmezan. Pe unii i-am uns cu ulei si i-am dat prin pesmet, pe altii i-am uns cu crema de branza ramasa prin frigider si pe altii i-am dat prin iaurt si usturoi maruntit si apoi prin fulgi de porumb.

I-am presarat cu piper, boia dulce si curry. Fiecare poate folosi condimente dupa gust. Se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc si intra furculita usor in ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei