Dovlecei pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 11960 vizualizari

 

Oricine stie sa faca dovlecei pane, insa mie imi plac atat de mult incat in vara, la doua trei zile faceam cate o portie. Desi recunos, atata prajeala nu e sanatoasa...am incercat si varianta in cuptor dar nu mi-au placut.
N-am sa dau cantitati, ingredientele sunt orientative.

 

INGREDIENTE

  • -dovlecei
  • -oua
  • -faina
  • -sare, piper
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele de aproximativ 0.5 cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se inmoaie putin. Apoi se dau prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei si se servesc cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Criss 1

07.11.2012, 19:02

Merci dragutelor. Ma bucur ca va plac. Eu ii ador pur si simplu.

Sim0na 1

08.11.2012, 18:46

Si noi mancam toata vara!

GJ203702390 1

30.05.2013, 10:22

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane