Dovlecei pane

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • Sos de iaurt cu usturoi:
  • 100 g iaurt simplu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in feliute subtirele.

Punem feliutele intr-un bol, adaugam putina sare si lasam sa stea 10-15 minute.

Punem ouale intr-un bol, adaugam putina sare, un praf de piper si batem bine.

Luam apoi fiecare feliuta de dovlecel, o dam prin faina, apoi prin ou si o punem la prajit in ulei incins. Procedam la fel cu toate feliutele.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, piperul, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam bine.

Apoi adaugam iaurtul si omogenizam.

Servim dovlecei cu acest sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza