Dovlecei pane

de ElenaEftimie in Mancaruri de legume, 19 Iul 2020 | 2458 vizualizari

 

Dovlecei cu ou , un aperitiv repede de făcut .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • un praf sare
  • 1 lingurița usturoi
  • 3-4 linguri faina
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Într-un castron se pun ouăle, sarea, usturoiul și faina și se amesteca. Trebuie sa va iasă o compoziție lipicioasa, sa nu fie prea lichids In caz ca e prea groasa, mai puneți apa.

Tăiați dovleceii rondele și puneți-i in compoziție.

Încingeți uleiul bine și adăugați pe rand dovleceii. Se prăjesc pe ambele părți pana se rumenesc.

Se da focul mai încet. Ii scoateți pe servetele.

TIPS-URI

1

Incercati compoziția cu furculița; dacă curge prea mult, e foarte slaba și mai adăugați faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi