Dovlecei pane cu branza de vaci

de Lau in , 4 Iul 2018 | 4110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • 2 -3 oua
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • ierburi si marar
  • boia de ardei
  • 200 g branza de vaci
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu branza de vaci:

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp.

Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine.

Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Prajim in baie de ulei incins bine, pe ambele parti.

Scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Reteta gustoasa si rapida