Dovlecei pane cu sos de smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 14102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • 100 g smantana
  • 1 castravete verde mic
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de smantana:

Dovlecelul il taiem felii nu foarte groase, il saram si il lasam la rece pana dovlecelul lasa apa.

Scurgem feliile de dovlecel de apa, le tavalim in faina cu sare, apoi le dam prin ouale batute bine si le prajim in ulei incins.Dupa ce s-au prajit ii punem intr-o farfurie in care am pus servetele pentru a se abosrbi surplusul de ulei.

Pentru sos curatam cei 2 catei de usturoi, ii punem intr-un bol, punem putina sare si ii pisam, apoi adaugam putin ulei si amestecam, iar la sfarsit adaugam castravetele pe care l-am dat pe razatoare( pe gaurile mici) si smantana.Amestecam toate ingredientele si servim dovleceii cu sosul de smantana.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane