Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 7665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • marar proaspat
  • putin unt
  • cascaval delaco
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute.
Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija mijlocul cu o lingurita.
Ceapa se toaca marunt, se pune la calit pentru cateva minute.Se adauga ciuperciile scurse de zeama si taiate mai marunt,se pun condimentele si mararul tocat marunt.
Se umple fiecare dovlecel cu compozitia de ciuperci,deasupra se pune putin unt.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau intr-un vas ceramic stropit cu ulei de masline.
Se pune sare si piper deasupra si se da la cuptor pentru 5 minute.
Se scot, se presara cascavalul ras pe fiecare dovlecel umplut si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.
Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci