Dovlecel in aluat de snitele

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 3777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri apa rece(daca mai este necesar mai puneti depinde de dimensiunea lingurii)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel in aluat de snitele:

Dovlecelului spalat si curatat de coaja i se scoate mijlocul si se taie la 1 centimetru grosime, apoi se dau deoparte. Ouale sa sparg intr-un castron, peste ele se pune sare, piper si faina, se amesteca bine cu un tel sa nu faca cocoloase, apoi se adauga treptat apa pana se obtine un aluat ca de clatite mai groase. In acest aluat se va introduce fiecare felie de dovlecel si se vor pune la prajit in tigaia cu ulei. Se vor praji si pe o parte si cealalta, apoi se scot pe hartie absorbanta.

Se pot folosi ca garnitura la snitele sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]