Dovlecel scazut

de Cris2711 in Mancaruri de post, 17 Aug 2013 | 29210 vizualizari

 

Aveam in casa,am hotarat sa fac dovlecel scazut,poftele astea dom´le=))),inspirata de pe teoskitchen.ro

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 200 gr.rosii decojite si oparite, 1 doza
  • patrunjel verde sau alte ierburi dupa gust
  • 200 ml apa
  • 1 lingura smantana groasa
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel scazut:

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta.

Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline.

Eu am adaugat si o lingurita de boia.

Cand s-a calit,se adauga dovlecelul si rosiile.

Se adauga sarea,piperul ,usturoiul.

Se lasa sa fiarba ,la foc mic.

Cand este gata se adauga si patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

a se gati cu ierburile si condimentele preferate.

2

se adauga si o lingura de smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel scazut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei