Drob a la Nico

de nico15 in Mancaruri cu carne, 12 Dec 2010 | 13488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua ;
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata(porc/vita)
  • 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 bucata prapor
  • boia
  • sare, piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob a la Nico:

Se toaca verdeturile. Separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce au fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.

Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.

Se pun la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.

Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.

Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deasupra dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.

Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca. Daca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob a la Nico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]