Drob din organe de porc

de janet in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 15309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 inimi
  • -4 rinichi
  • -500 gr de ficat
  • -6 oua
  • -4 oua fierte ,tari
  • -un plamin
  • -o legatura de ceapa verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de porc:

Spalam bine toate organele ,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.Compozitia rezultata,o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt,condimentam cu sare,piper si cimbru.Spargem si adaugam si ouale si amestecam bine.Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob,sa-l fac mai altfel.Avind aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut ,am intins o foaie din care am taiat fisii late cam cit un deget.Am uns o tava de guguluf si am pus fisiile de aluat lasind distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.Am luat jumatate din compozitia de organe ,am repartizat-o pe toata suprafata tavii,am curatat ouale fierte,le-am taiat pe dindoua si le-am pus peste .Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cite doua ,creind cite o funda.Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

10.04.2010, 10:41

Tot ce face o gospodina cu pricepere este super! Imi plac funditele foarte mult !

janet 1

10.04.2010, 13:05

Multumsc,Bunica !

iulianatanase 1

02.03.2011, 11:11

Arata beton ,mi s-a facut o foame si o pofta uitandu-ma la pozele tale,bravaaa,nota 10!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval