Dulceață de cireșe amare

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 28 Iun 2015 | 2896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg cireșe
  • 3 kg zahar
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe amare:

Cireșele se spală, se curăță de codite. 

Într-o cratiță se pune un strat de cireșe, unul de zahar pana ce se termina.

Se lasa peste noapte. 

A doua zi se pun la fiert, la foc mediu spre mic, amestecând bine pana ce se topește zaharul, sâmburi se iau cu lingura sau spatula în timpul fierberii. 

Când s-a răcit se pune în borcane și se sterilizează. 

 

TIPS-URI

1

Sâmburii se pot scoate si înainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu nuca