Dulceata de coacaze rosii

de alldaycooking in Dulceata / Gem, 31 Iul 2012 | 7241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coacaze rosii
  • 500 gr fructoza
  • 2 boabe tonka
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze rosii:

Am presarat fructoza peste coacazele fara codite. Am amestecat bine si am lasat sa stea 2,5-3 ore. Intre timp s-a format o cantitate destul de mare de sirop. Am fiert coacazele impreuna cu boabele de tonka timp de jumatate de ora.  Am scos boabele de tonka si am mai fiert aproximativ 1 ora, am amestecat ceva mai des spre final. Am pus in borcane sterilizate, am inchis bine capacele si am intors borcanele cu fundul in sus pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort in straturi