Dulceata de mure

de meosiris in Dulceata / Gem, 6 Aug 2009 | 10206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg si jumatate de mure 1kg si jumatate de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
 -Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.

-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:37

andreea_angelo 1

04.12.2012, 20:59

am facut si eu,doar ca eu le-am lasat in zahar o zi intreaga,si dupa aia am fiert zeama singura,spre sfarsit am adaugat si murele,ca sa ramana intregi,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de soc cu sofran si vanilie