Dulceata de piersici

de lilik in Dulceata / Gem, 2 Oct 2010 | 7513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de piersici
  • 350-400 gr zahar(in functie de kt de dulci sunt piesicile)
  • sucul de l1/2 de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

spalam piersicile,le curatam,le scoatem samburii si le taiem bucatele mici.intr-o oala punem piersicile,zaharul si sucul de lamaie.punem la foc mic si amestecam din cand in cand.dupa primele 30 de min putem face proba farfurioarei;punem pe o farfurie si lasam la racit,dak intoarcem farfuria si nu curge e gata,dak nu mai lasam sa fiarba la foc mic pana e de consistenta dorita.spalam si sterilizam borcanele in cuptor,dupa care punem dulceata ,capacul si le punem cu fundul in sus pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

03.10.2010, 00:11

am furat o linguritasuper 5 f

lilik 1

03.10.2010, 00:12

multumesc anca

lilik 1

03.10.2010, 00:12

nadina draga sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]