Dulceata de sfecla rosie

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 19 Oct 2012 | 6049 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la Bunica. Sarumana,Buni! Multumesc pentru idee....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de sfecla rosie:

Am pus apa la fiert cu zaharul pana s-a facut sirop ( de consistenta mierii).

In acest sirop am adaugat coaja si miezul lamaii taiate marunt.

Intre timp am curatat si taiat sfecla la dimensiunile potrivite pentru dulceata.

Am adaugat sfecla in sirop, si am asteptat (mult si bine) sa se ingroase.

Rezultatul insa, a intrecut toate asteptarile mele si ale familiei! E o dulceata excelenta!!!

Spor la treaba, bucatarasi! Merita sa o incercati! :)

TIPS-URI

1

Dulceata mea nu are culoarea pe care am vazut-o in poze la Bunica. Cred ca sfecla n-a fost la fel de inchisa la culoare. Ori poate eu am fiert-o mult mai mult.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Lau 1

19.10.2012, 21:11

am sa fac si eu

Valclaudia 1

19.10.2012, 21:21

Repet si eu reteta; voi tripla, probabil cantitatile pentru ca prea ne-a luat prin surprindere rezultatul... Buni stie ce spun! E delicioasa!!!

Panacris 1

18.08.2017, 16:44

Mâine îi vine din nou rândul Așa poate aduc și rețeta Minunată!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]