Dulceata de visine

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 27 Iun 2011 | 5327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5kg visine(fara samburi)
  • 3,5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Rupem coditele la visine,le spalam bine...si acum vine ce-i mai dificil,scoatem samburii.

Cand visinile sunt fara samburi punem tot zaharul peste ele si le punem in frigider pana a doua zi.

A doua zi veti observa ca visinele au lasat un sirop,cu tot cu acel sirop le vom pune intr-o oala la foc mic sa fiarba.

Sa nu uitam sa mai spumam,de cate ori este nevoie.

Intre timp spalam borcanelele si le lasam cu gura in jos pe un prosop.

Cand dulceata este gata punem zeama de la lamaie mai lasam 3-4 min si gata.

Luam borcanele si punem in ele,asa fierbinte,atentie sa nu va frigeti ,e mai bine ca borcanul sa-l puneti intr-un castronel.

Dupa ce borcanele au fost umplute punem capacul si le mai dam 20 min la cuptor.Le lasam in cuptor pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de catina