Dulceaţă de vişine

de diaconta in Conserve, 30 Iun 2012 | 17549 vizualizari

COMENTARII (56)

Georgiana78 1

01.07.2012, 08:23

mmmmmm, ce bun.....! Sa stii ca si eu anul asta sunt tentata de gelfix.....sau Margaritarul care l-ai folosit si tu....! Super dulceata, este preferata mea...! Pupici!

mena29 1

01.07.2012, 08:24

si

diaconta 1

01.07.2012, 08:36

Ana,mie-mi place asa foarte mult

diaconta 1

01.07.2012, 08:36

Mena

madi_marin 1

01.07.2012, 09:52

dau si eu o comanda de vreo 10 borcane...pot? e delicioasa dulceata, eu n-am facut....inca...

DIANA B 1

01.07.2012, 10:04

De maine la Lidl gasesti dispozitiv de scos samburii , la doar 25 de lei / cea mai buna dulcetica , zic io ...place tareeeeeeeee

mirela0911 1

01.07.2012, 10:51

O dulceata tare buna, dar prezentarea e de nota 20!

gaby_gabytza 1

01.07.2012, 11:03

Place

Alinutza80 1

01.07.2012, 13:28

saptamana viitoare vin si eu in Romania,imi pastrezi si mie un borcanel?

Bunica 1

01.07.2012, 14:42

astazi am cumparat visine si maine dimineta trec la pregatirea dulcetei ,dar fara gel fix fiecare este liber sa foloseasca si sa consume ce doreste pentru ce esti harnicuta

Lau 1

01.07.2012, 16:54

ce culoare frumoasa

kamy 1

01.07.2012, 18:47

sa-l verifici neaparat,draga mea....anul trecut am facut si eu experienta asta cu dulceata de capsuni...am pus 2 kg de fructe si un kg de zahar, mi-am spus ca sunt dulci fructele si....mi-a facut floare(specific...de vreo 10 ani folosesc numai geliezucher nemtesc 1:1)...anul asta am folosit gelfix 2 in 1 si 3 in 1,depinde de dulceata fructelor...parca-mi place mai mult...e dulce cat doresti...te puuup

diaconta 1

01.07.2012, 19:06

Kamy,nu cred ca o sa apuce multe zile,e prea bun am sa-l folosesc la deserturi.
Sa stii ca m-am gandit si eu la faptul ca am pus mai putin,vom vedea.
Cu gelfix ai mai multe optiuni

diaconta 1

01.07.2012, 19:06

Masi,punem cum sa nu pentru tine

diaconta 1

01.07.2012, 19:07

Alinutza,desigur iti pastrez

diaconta 1

01.07.2012, 19:07

Bunica,asa este,fiecare alege ceea ce-i convine
sa vii mai des pe la noi

diaconta 1

01.07.2012, 19:08

Diana,am un dispozitiv manual de scos samburii,la cantitatea asta merge si asa

diaconta 1

01.07.2012, 19:09

Mirela multumesc

laura_n 1

01.07.2012, 19:09

cea mai buna dulceata !

diaconta 1

01.07.2012, 19:10

Lau
Gabytza
multumesc

mamaieelena 1

01.07.2012, 20:01

incerc sa fiu si eu de acord cu acest component al unei dulceti sau gem dar eu intreb asa;daca vei folosi gemul sau dulceata la o prajitura pe care trebuie sa o bagi la cuptor si are in componenta ei si acest fel de gem ce crezi ca sa intampla?va mai ramane in compozitie sau se lichefiaza?

altfel bun si aspectos

mamaieelena 1

01.07.2012, 20:04

revin sa precizez ca nu stiu cum este eu doar intreb?ca sa stiu ce trebuie sa fac pentru a reduce si eu timpul de pregatire....

diaconta 1

01.07.2012, 20:23

Mamaie,sincer nu m-am gandit la asta
dar o sa ma risc,altfel deja visez la niste clatite cu dulceata asta grozava

Alinutza80 1

01.07.2012, 20:41

si mie imi plac clatitele cu dulceata

diaconta 1

01.07.2012, 22:14

Alinutza,parca le si simt gustul combinate cu dulceata asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean pt iarna