dulceata visine+zmeura+strugurasi

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 11 Ian 2010 | 13844 vizualizari

 

este una din dulceturile mele de top eu ii mai spun dulceata 3in 1

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zmeura
  • 1 kstrugurasi
  • 1.5 kg zahar
  • o lamaie
  • 1 plic conservant
 
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA dulceata visine+zmeura+strugurasi:

  • fructele se spala,visinile se curata de samburi
  • se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar
  • se lasa la macerat pana a doua zi
  • daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop
  • se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar
  • se pune zeama de lamaie si conservantul sau salicil
  • se pune in borcane si se da la dunst cald

 

 

TIPS-URI

1

se poate prepara si in cuptorul aragazului cam la 180 grade , nu va trebui sa mestecati tot timpul

2

daca va place mai dulce , se poate adauga inca 300 gr.zahar

Daca ti-a placut reteta noastra " dulceata visine+zmeura+strugurasi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (2)

Bucataras 1

11.01.2010, 20:13

gata,e adaugate la favorite

mihaelar63 1

12.01.2010, 11:42

este o onoare ca reteta aceasta sa ajunga la favorite la bucatarasul suprem !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]