Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

de Mitinita in Fructe de mare, 14 Ian 2011 | 9800 vizualizari

 

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia.
Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile!
Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creveti curatati   
  • 5 catei de usturoi   
  • 1/3 cup sos iute,thailandez 
  •   sare   
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi:

Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie.

Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]