Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

de Mitinita in Fructe de mare, 14 Ian 2011 | 9832 vizualizari

 

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia.
Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile!
Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creveti curatati   
  • 5 catei de usturoi   
  • 1/3 cup sos iute,thailandez 
  •   sare   
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi:

Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie.

Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]