Evantai de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 15778 vizualizari

 

Inspirata de cartofii crestati ai Patriciei care aratau senzational!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200 gr kaiser/bacon
  • 100 gr cascaval delaco "Sofia"
  • o cana cu sos ori suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • cateva fire de marar
  • condimente dupa gust: rozmarin, sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai de cartofi:

Crestam cartofii in felii, pana aproape de baza acestora, avand grija sa nu ii taiem de tot. Printre crestaturi punem felii de bacon/kaiser, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu putin ulei de masline si ii dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Ii scoatem si ii ungem cu sosul/sucul de rosii si ii lasam sa se coaca atat cat sa se rumeneasca frumos. Cand ii scoatem din cuptor presaram deasupra casacval ras si marar tocat marunt. Ii servim calzi, ca atare sau drept garnitura! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style