Este o reteta foarte buna atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care tin post.
Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui si ceapa tocata marunt. Cand a devenit translucida am adaugat ardeii grasi taiati cuburi.
Dupa 5 minute de sfarait la foc mediu, am adaugat usturoiul tocat marunt. Am mai lasat pentru 2 minute dupa care am adaugat rosiile cuburi cu tot cu sucul din conserva si nautul spalat bine si scurs de apa. Am tinut totul la fiert pentru 5 minute dupa care am adaugat apa, sarea, piperul, lingurita cu oregano si cea cu busuioc. Din momentul in care a inceput sa fiarba am lasat totul la fiert pentru aproximativ 10 minute dupa care am adaugat funditele scurse de apa in prealabil.
Am oprit focul, le-am amestecat dupa care am adaugat cateva fire de ceapa verde taiate si optional parmezan ras, daca nu tineti post. Le-am servit imedat, adica foarte calde deoarece asa ne plac si binenteles ca au fost pe masura asteptarilor noastre.