Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2010 | 3979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 400 gr rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • un buchetel de patrunjel proaspat, tocat
  • 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa
  • 2 linguri otet balsamic
  • parmezan ras, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole alba cu ceapa si rosii coapte:

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.

Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.

Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate.

Se dau la copt 30 minute.
Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.

Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.

Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu ceapa si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu rosii si cascaval