Fasole batuta

de Simymy in Mancaruri de post, 15 Oct 2010 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr. fasole rosie fiarta
  • boia de ardei dulce
  • 2 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pt. calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea fiarta si usturoiul se mixeaza pana devine pasta,si se pune din apa in care a fiert putin cate putin pt. a nu fi prea uscata.

Se aseaza pasta de fasole intr-un castron si se fac niste riduri(asa le zic eu)cu furculita.

Intr-o tigaie se pune putin ulei,se taie ceapa julien(fideluta) si se caleste la foc potrivit.Se adauga sare dupa gust si boiaua,si se imprastie peste pasta de fasole din castron.

TIPS-URI

1

In mod normal se face din fasole alba,dar eu o prefer pe cea rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bob verde cu sos de rosii