Fasole batuta

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 28 Ian 2012 | 6774 vizualizari

COMENTARII (37)

Zambareata 1

28.01.2012, 15:17

''boaba trebuie sa se ferme cand o prindeti intre doua degete'' adica???ce vrea sa insemne???iar nu stiu

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:18

)))))
adica daca o prinzi intre degete, sa nu fuga)))

Zambareata 1

28.01.2012, 15:19

aaaaa,am inteles

Cris2711 1

28.01.2012, 15:23

si uite asa de atatea pofte ce mi-ati facut voi azi m-am pus pe gatit

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:27

bravo. eu am terminat cu gatitul, doar un piure mai am de facut, dar tre' s-o tirez la curatenie acu' cat mai sunt singura ca daca vin atomicii termin la 12 ).

Cris2711 1

28.01.2012, 15:28

atomicii

Cris2711 1

28.01.2012, 15:29

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:29

mihaelar63 1

28.01.2012, 15:37

Da , imi dau seama ce ce viteza a luminii tre' sa ai ca sa intreci atomicii .

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:39

)))

iry-gabriela 1

28.01.2012, 16:00

buna fasolea

Ina 1

28.01.2012, 16:05

sa nu papi prea mult, ca faci curent ))))

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 16:05

e tare buna

mena29 1

28.01.2012, 16:16

Wooow ce buuuna,trebuie sa-mi dai ca nu plec de aici

Miha 1

28.01.2012, 16:24

Chiar zilele trecute gasisem in "cutia cu minuni" o punga cu fasole si ma gandeam ca tare ar merge o fasole batuta.

mamaieelena 1

28.01.2012, 17:19

ce bunatate mmm

DIANA B 1

28.01.2012, 17:45

Ca sa nu te lipsesc de munca de azi , eu vreau ... vasul

Ana_Maria269 1

28.01.2012, 18:43

yummy!!!

madi_marin 1

28.01.2012, 19:17

buuun....

Rocsi 1

28.01.2012, 19:19

Chiar nu stiam ca se face si cu hrean..super reteta!!!

mirela0911 1

28.01.2012, 19:49

Nici cu usturoi nici cu hrean nu am facut, dar nu e timpul pierdut

diaconta 1

28.01.2012, 20:00

pai de ce-ai batut-o???

RuxyRux 1

28.01.2012, 20:04

Ce nebunieeee!!!!

gaby_duceag 1

28.01.2012, 20:15

mirela, hreanul pus mai putintel, usturoi mai mult; ambele dupa gust.

gaby_gabytza 1

28.01.2012, 20:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta