Fasole batuta cu legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 7312 vizualizari

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

04.01.2014, 20:59

te astept buni

Rocsi 1

04.01.2014, 21:02

Ce buna si gustoasa trebuie sa fie in combinatie cu legume!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 21:08

rocsi

- Andreea - 1

04.01.2014, 21:14

Si mie imi place mult !!!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 21:33

simona72 1

04.01.2014, 21:54

Ador fasolea frecata!!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 22:31

sebirizescu 1

04.01.2014, 22:41

foarte buna

Bya Ralu 1

04.01.2014, 22:43

RuxyRux 1

04.01.2014, 23:06

Nu mai pot ...vai ce bunatate!!!!

mihaelar63 1

04.01.2014, 23:26

Bine ai batut fasolea Bya ca sta ferma

Bya Ralu 1

04.01.2014, 23:40

ruxy

Bya Ralu 1

04.01.2014, 23:40

mihaela robotul a facut tot

Micutza Luana 1

04.01.2014, 23:43

cu legume..suuper like it

MotanLaOale 1

04.01.2014, 23:55

Bya Ralu 1

05.01.2014, 01:15

luana

Bya Ralu 1

05.01.2014, 01:15

motan

danakarin 1

05.01.2014, 08:27

Interesant....ca nu pui de loc ulei in fasole...am sa incerc!

Geanina87 1

05.01.2014, 09:46

Bya Ralu 1

05.01.2014, 12:08

danakarin

Bya Ralu 1

05.01.2014, 12:08

geanina

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 21:21

foarte gustoasa

Bya Ralu 1

05.01.2014, 23:20

multumesc

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:09

buna

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]