Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata

de AdrianaIordan in Mancaruri de post, 18 Mar 2019 | 5515 vizualizari

 


Stiu ca suna ciudat, insa aceasta combinatie efectiv m-a cucerit 
O reteta de post creativa!
Si mi s-a parut super interesanta aroma si textura ei, asa ca am decis sa va scriu reteta, una simpla simpla 
Fasolea nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui, din punctul meu de vedere.
Este bogata in multi nutrienti si aminoacizi necesari unui organism sanatos

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole fiarta ( puteti folosi si din conserva)
  • 2 lg de pasta de susan
  • 1 lgt de sare
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ceapa taiata subtire
  • putin sumac
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata:

Toate ingredientele( in afara de ceapa si sumac) se pun in blender sau robot de bucatarie si se mixeaza pana ce obtineti o pasta cremoasa si consistenta.

O sa observati ce aroma intensa ii ofera pasta de susan compozitiei si cat de bine se potrivesc.

Eu am servit cu rosii, ceapa marinata in sumac si multe bruschete 

TIPS-URI

1

am folosit fasole pe care am fiert-o cu o zi inainte

2

fasolea fiarta se poate pastra si la congelator

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post din dovlecei