Fasole cu carnati

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 11 Mai 2012 | 6412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat taranesc
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • foi de dafin
  • vin rose
  • 1 lingura faina
  • 1 cutie rosii in bulion
  • cimbru,busuioc,boia dulce,piper si vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se lasa peste noapte in apa. A doua zi se fierbe in 2 ape.

Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt si morcovul ras in ulei de masline, se stinge cu vin rose, se adauga fasolea scursa, punem apa sa acopere, adaugam 1 cutie de rosii cuburi in bulion si se lasa la fiert. Se adauga si condimentele si foile de dafin. La sfarsit se pune 1 lingura de faina subtiata cu apa, se amesteca bine si se lasa sa mai dea un clocot.

Carnatii se prajesc separat, dupa care se taie felii si se adauga peste fasole. Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (12)

Sim0na 1

12.05.2012, 18:56

nu refuz o portie!!! like!!

mamaieelena 1

12.05.2012, 19:54

bun,bun

Bya Ralu 1

13.05.2012, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]