Fasole cu carnati afumati

de meosiris in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 17262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mari fasole
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 5 carnati afumati
  • sare, piper
  • delikat, boia dulce
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel verde.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati afumati:

-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa.
-Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.
-Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte.
-Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
-La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]