Fasole facaluita

de irena in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 4087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fiarta si scursa,
  • 2 cepe medii,
  • 4 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • cimbru,
  • 50 ml suc rosii,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 75 ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper.

Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi adaug sucul de rosii,zaharul si o ramura de cimbru, si se mai tine pe foc pana cand sosul se ingroasa.

Se aseaza fasolea facaluita pe un platou si deasupra se toarna sosul de ceapa cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]