Fasole facaluita

de vasy16 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2016 | 4080 vizualizari

 

Mama mea facea mereu fasolea facaluita cu usturoi insa mie imi place fara.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • rosii la conserva
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Se scoate fasolea din borcan si se pune intr-o sita de plastic. Se spala bine sub jetul de apa pentru ai lua gustul de conservant.

Se lasa cateva minute la scurs. Intre timp facem prajeala.

Punem uleiul la incalzit si dupa adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute pana cand ceapa ia culoare aramie si adauga rosiile cu un pic de sare si un varf de lingurita de zahar.

Cu blenderul facem pure fasolea adaugand un pic de sare si parte din uleiul de la prajeala.

Se pune crema de fasole intr-un castron sau intr-o farfurie si peste se adauga prajeala.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate face cu fasole fiarta in casa dar dureaza multe ore pana fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post