Fasole galbena scazuta

de Rocsi in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 6807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole galbena lata (sau de care va place)
  • 2 rosii de gradina
  • 2 cepe (puteti folosi si ceapa verde)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

Pastaile le curatam la capete, apoi le spalam.
Le punem pe o sita sa se scurga de apa. 
Daca pastaile sunt prea lungi, le rupem in jumatati.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le decojim si le taiem cubulete.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa si o innabusim 1-2 minute.
Adaugam pastaile, amestecam bine, turnam putina apa fierbinte.
Acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit.
Dupa circa 10 minute punem rosiile, presaram sare si piper.
Mai adaugam apa calda atunci cand a mai scazut lichidul.
Gustam din pastai sa vedem cand sunt patrunse, iar spre final adaugam usturoiul curatat si pisat.
Lasam sa scada zeama de tot, apoi tragem cratita de pe foc.
Se servesc calde cu mamaliguta sau simple!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.06.2010, 12:45

multumesc lali o draguta...da sunt bune mai ales acum k a inceput sezonul lor

ionix 1

16.06.2010, 17:42

mama a facut si ea cu pui... buna buna

Rocsi 1

16.06.2010, 20:35

la noi fara pui k azi e post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica din legume de sezon