Fasole galbena scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 11888 vizualizari

 

o delicioasa mancarica de post

 

INGREDIENTE

  • 750 gr fasole galbena congelata
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii foarte coapte
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta la tigaie:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.

Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.

Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.

Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.

Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci de padure