Fasole pastai scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Mar 2012 | 16072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 caciulie usturoi
  • foi dafin
  • 1 borcan fasole pastai in suc de rosii
  • frunze de telina si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri faina alba
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta de post:

Tocam ceapa marunt,taiem pastarnacul si morcovul feliute si le calim in doua linguri de ulei . Adaugam 2 cani de apa (500 ml ) si le lasam la fiert,codimentam dupa gust cu sare si piper. Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam usturoiul taiat feliute,foile de dafin si fasolea pastai cu tot cu sucul de rosii. La final,cand toate sunt fierte,facem putina ingrosala din 2 linguri de faina si putina apa,o turnam in mmancarica si amestecam incontinuu pana da cateva clocote bune . Adaugam frunze de telina si patrunjel si stingem focul. Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci