Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2015 | 4385 vizualizari

 

Un pranz consistent!

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • apa
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • delicat de legume
  • o bucata de carne afumata (eu am avut un ciolan)
  • sos de rosii
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte .

Se da intr-un fiert si se arunca apa .

Ceapa se caleste cu carnea pana prinde un pic de culoare.

Se adauga sosul de rosii apoi fasolea .

In timpul fierberii adaugam foile de dafin , sarea piper dupa gust si la sfarsit usturoiul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

2

si mamaliga cui ii place

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel sote cu vin alb