Fasole scazuta cu carnati

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 33233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ceapa verde sau uscata
  • bulion
  • sare si piper
  • cimbru ,foi de dafin
  • carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

 

Cantitatile pentru aceasta reteta sunt ochiometrice ,dupa gustul fiecaruia

(pentru 500 g fasole:1 ceapa mare,2-300 g carnati proaspeti,3-4 lg bulion)

Fasolea se spala si se fierbe ,schimband la inceput apa de 3 ori,se tine pana se inmoaie,

-Separat se prajesc carnatii dupa care se adauga ceapa taiata ,se tine pana se inmoaie,se adauga bulionul si-l mai lasam asa cateva clocote

-adaugam fasolea si acoperim cu putina apa in care a fiert fasolea (cam 1 1/2 cana),saram ,piperam,adaugam foile de dafin si cimbrul

-lasam pana scade toata apa la final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]