Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

de katty in Mancaruri de legume, 8 Oct 2017 | 5299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr fasole verde congelata
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 250 gr piept de pui
  • 250 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ciuperci si piept de pui:

Pieptul il spalam, il scurgem si il taiem fasii subtiri, pe care le  dam cu sare si piper. Trecem rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergem si le feliem. Curatam usturoiul si il taiem fin.

In uleiul incins, punem pieptul  de pui si  amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Scoatem pieptul de pui pe o farfurie,  apoi in uleiul ramas punem usturoiul, apoi ciupercile. Cand ciupercile s-au inmuiat si zeama a scazut, adaugam fasolea verde, rosiile, apoi punem pieptul de pui rumenit, sare, piper si rozmarin.

Dam vasul la cuptor pana sosul scade si fasolea verde s-a inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ciuperci